Vergoedingsmogelijkheden Kindertherapie tot 18 jaar

 

Zonder verwijzing kunt u bij mij terecht voor Integratieve Kindertherapie.

De kosten van een sessie zijn € 84,- en worden voor ongeveer de helft per keer vergoed door uw zorgverzekeraar indien u een aanvullende verzekering heeft. Er wordt een maximaal aantal sessies vergoed afhankelijk van uw verzekeringspolis. Dit maximum geldt apart voor uw kind en apart voor u als ouder. Nota’s worden opgemaakt per behandelsessie op naam van het kind en per gesprek met u als ouder. U dient de nota’s zelf in te dienen bij uw zorgverzekeraar.

Bij de aanvullende verzekering krijgt u vergoeding, zonder dat eerst het verplicht eigen risico geldt (zoals bij de basisverzekering).
 
Het is aan te raden om zelf bij uw zorgverzekeraar na te gaan welke vergoedingsmogelijkheden er zijn vanuit uw specifieke polis.


Tarieven voor behandeling volwassenen
Een behandelsessie duurt ongeveer een uur. De kosten bedragen € 84,- per sessie. U bent zelf verantwoordelijk voor betaling van de nota’s. Voor sessies met jongeren/volwassenen boven de 18 jaar is geen vergoeding mogelijk.

Afmelden en verslaglegging
Een afspraak kan afgemeld worden 24 uur van tevoren. Voor latere afmeldingen wordt een halve nota in rekening gebracht. Voor specifieke verslaglegging wordt apart een nota opgemaakt. Bij vragen kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.